< > Információk
Kategóriák

ROCKS-OFF G-pont vibrátor Ruby Glow Blush - bordó színben, vízálló, akkumulátoros, távirányítóval

31 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Rocks-off

Rocks-Off Ruby Glow Blush G-pont vibrátor

A Rocks-Off a különleges megjelenéssel bíró, és érzéki élményeket nyújtó szexuális termékek márkája. A piaci igényeket kielégítő funkciókat és minőségi anyagokat egyesítik örömszerzőikbe, ezáltal a legkielégítőbb élményt nyújtva használatuk során. A női örömszerzők között kiemelkedő darab az exkluzív külső mögé rejtett Ruby Glow Blush vibrátor. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat.


Hol található és mi is a G-pont?

A G-pont sokak által még nem ismert, a hüvely belső falán elhelyezkedő érzékeny terület, melynek megfelelő izgatásával emlékezetes intim pillanatokat, és addig ismeretlen, igazán intenzív orgazmust élhetnek át a hölgyek. 

A hölgyek különböző orgazmusokat tapasztalhatnak meg szexuális élvezeteik során. Ebből különleges, sokak által kevésbé ismert a g-pontos orgazmus. Ennek elérése mára már elérhető közelségbe került.

Ez annak köszönhető, hogy a szexuális-wellness ágazat gyártói törekednek a mindenki számára kielégítő eszközök megalkotásában. Ez a g-pontos vibrátorok esetében sem volt másként.

Felismerték a módját, megálmodták a kivitelezését és megalkották az örömszerző szexuális segédeszközt.  Ezek különleges ívelt kialakítása teszi lehetővé azt, hogy az a bizonyos mámoros pillanat eljöhessen minden hölgy számára. 

A Rocks-off  2017-ben jelent meg egy formabontó újítással, amit Tabitha Rayne erotikus könyvek szerzője talált ki. Az erotikus regényírónak, Tabitha Rayne-nek volt egy problémája túlságosan felizgatta az írás, és gyakran el kellett hagynia az asztalát, hogy önkielégítést végezzen, ez zavaró volt számára. Így hát a Rocks-Off szexjátékgyártóval és tervezőivel együttműködve feltalálták a Ruby Glow-t. Ez egy olyan vibrátor, ami ülve használható, nyeregstílusú kivitelben. A két, egymástól függetlenül vibráló párnát a szeméremcsont tartja a helyén. így a szeméremtest tulajdonosa az ülő orgazmus öröméhez juttathatja magát,  anélkül, hogy a kezeit kellene  használni.

Nem csak ülve használhatjuk, hanem aljzat nélkül, kézbe is vehetjük és úgy is végezhetünk vele bármilyen erogén zónán erotikus masszázst, G-pont stimulálást, illetve anális izgatást.

A Ruby Glow tíz különböző beállítással és kettős motorral rendelkezik a hüvely, a gát  és a csiklóstimulátor vezérléséhez, melyek együtt vagy külön is használhatók. A vibráló párnák motorjai, mély, dübörgő stimulációt biztosítanak ott, ahol a leginkább szükség van rá. Az elülső felső rész stimulálja a csiklóját, míg a hüvelynyílásnál lévő középső púp finom nyomást fejt ki. Mindkét párna tízfokozatú vibrációs mintával rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára  tökéletes kombinációt. A kis anális kúp pedig extra élményt nyújt az igazán egyedi élményért.

Erős mágnesek tartják mindkét részt a helyén, míg a szilikon lábak biztonságosan rögzítik a játékot a székhez. Használható fehérneműn keresztül, de akár bele is helyezhető, ha valaki szeretne járkálni szeretne vele.

A Rocks-Off valóban hisz abban, hogy mindenki számára elérhető legyen az orgazmus, akár csökkent mozgásképességűek számára is.

A csomagban található egy 15 méteres hatótávval bíró távirányító is, amivel akár ön és partere is messziről játszhat. A 2 motor és a kettős stimuláció megduplázza örömét minden alkalommal. Erőteljes, egymástól független motorjaival, tökéletes kevert orgazmust hoz létre. A rezgések a stimulációt pontosan oda irányítják, ahol azt szeretné, számos rezgési mintával és sebességgel.

Kiváló minőségű, puha szilikonból készült, selymes felülete, finoman illeszkedik a testedhez a maximális élvezet érdekében. Bordázott felülete még élvezetesebbé teszi használatát.

A Ruby Glow az aljzatból kivéve vízálló, így tökéletes társ az érzéki élvezetekhez a zuhanyozóban, vagy a fürdőben.

Ha az Ruby Glow-nak kifogyna az energiája, akkor a beépített akkumulátorokat újratöltheted a csomagolásban mellékelt USB-töltőkábellel.

 

Használata:

Vegye ki a pálcát az aljzatból, kapcsolja be a kisebbik gombbal, és helyezze vissza a talpba. A két motor beállításait a távirányítóval vezérelheti, aztán egyszerűen helyezze a lábai közé úgy, hogy a  szeméremtestén kívül a magasabb púp legyen, és üljön úgy, hogy a szeméremcsontja rögzítse a középső púpot. A távirányító segítségével keresse meg kedvenc kombinációját a beállítások között. A Ruby Glow Blush-t akár ruhán keresztül is használhatja. Ha a talp rész nélkül használná, mint egy pálca vibrátort, akkor a nagyobbik gombbal tud a módok között válogatni, de akár használhatja a távirányítót is. Majd kikapcsolni szintén a kisebbik gomb lenyomásával lehet, akár a távirányítón, akár a vibrátoron.

 

Mit érdemes tudni a kényeztető anyagáról?

A vibrátor testtel érintkező részei szilikonból készültek.

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Tulajdonságok:

  • Vízálló
  • Teljes hossz: 7,18 cm
  • Átmérője: 4 cm
  • Színe: bordó
  • 10 rezgési funkcióval
  • 20 program lehetőség
  • Ergonomikus forma
  • Testbarát szilikon bevonat
  • Újratölthető
  • 2 motor
  • Ülve is használható
  • Análisan is használható
  • G-pont vibrátorként is használható
  • Sokoldalú

 

Fedezze fel a testét a  Ruby Glow Blush-al! Sokoldalúsága átfogó élvezetkészítővé teszi a csiklótól a végbélnyílásig. A Ruby Glow Blush életed szexjáték élménye!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!